Auto škola Novi lider

Image
Image
O nama

Auto škola Novi Lider Kragujevac

Nakon skoro 20 godina iskustva u obrazovanju i obuci mladih učesnika u saobraćaju, auto škola Novi Lider se može pohvaliti hiljadama vozačkih dozvola i hiljadama bezbedno pređenih kilometara kandidata.

Najveći uspeh dugujemo našem timu stručnih instruktora, i predusretljivom osoblju koje je uz polaznike 24/7 - za sva pitanja i nedoumice.

Smatramo da obuka za vožnju može biti uspešna jedino ako su kvalitet i bezbednost na istom nivou.

Naša vizija su

Bezbedni vozači

Možda ne možemo kao pojedinci da utičemo na stanje na putevima, ali ono što defintivno možemo i umemo jeste da pripremimo naše vozače kako da se ponašaju bezbedno na putevima.

Vožnja i te kako može biti bezbrižna i udobna - ako znaš kako da čuvaš i sebe i automobil.

Verujemo da svaka osoba ima pravo da bude dobar vozač, zato dajemo priliku svima da nauče kako da voze. Bilo da imaš 16, 18, 25 ili 30+ godina. Nikad nije kasno da naučiš nove veštine za volanom.

Naša misija su

Poverenje, napredak i uslužnost

Preći dvadeset godina u obučavanju mladih vozača je moguće samo ako si zaista posvećen svom poslu i ako ga voliš.

Profesionalnost, zalaganje i trud vodi kandidate do dozvole za B, C, CE i F kategorije.

Svrati do naše učionice. 📍Karađorđeva 40, Kragujevac.

Poseti nas, pogledaj gde ćeš slušati teorijske časove i baci pogled na deo voznog parka koji te čeka na praktičnom delu obuke za vožnju.

Zajedno ćemo se posavetovati oko literature. Reći ćemo ti šta treba da učite, kako da se spremaš, i šta slobodno možeš da preskočitš.

Imaš vozačku dozvolu, ali ne i sigurnost u svoje vozačke veštine?

Možda ne voziš duže vreme i osećaš da ti nedostaje samopouzdanja u saobraćaju? Bez brige, mi smo tu da ti pomognemo! U Autoškoli Novi Lider nudimo dodatnu obuku vožnje, namenjene upravo za vozače poput tebe.

Naša dodatna obuka je prilagođena tvojim individualnim potrebama i veštinama. Bez obzira da li želiš da se upoznaš sa novim saobraćajnim pravilima, da osvežiš veštine vožnje u različitim saobraćajnim situacijama ili da jednostavno stekneš dodatnu sigurnost.

Naš tim

“Tajna” višedecenijskog poslovanja

Ulaganje u savremenu učionicu, dobre automobile i opremu podiže nivo sigurnosti polaznika i obezbeđuje njihovo poverenje.

Naši instruktori su stručnjaci u svom poslu, i mi se ponosimo time što su deo baš naše zajednice.

Njihovo znanje, posvećenost i predusretljivost čini ih najboljim izborom da prenesu znanje na nove, mlade vozače kao što si ti.

Instruktor

Nenad Filipović

Vlasnik i instruktor

Zoran Milić

Instruktor

Nikola Todorović