Поштовани кандидати за возаче, полазници ауто школе ЛИЦЕНЦЕ ЛИДЕР, позивамо Вас да нам пошаљете захтев за креирање налога на Интернет систему за вежбање тестова за полагање теоријског дела возачког испита.

Ови тестови су замишљени да Вам помогну при упознавању са Законом о безбедности саобраћаја тако што за сваки одговор можете видети на основу ког члана и одредбе Закона је понуђен тачан одговор. Поједина питања имају додатне коментаре од стране стручних лица из Заједнице ауто школа Србије у случајевима када се не може наћи недвосмислен одговор на основу Закона и пратећих правилника.

Taкође, на сајту ће бити могуће видети статистику резултата тестова које сте већ вежбали. Ова статистика ће бити видљива и инструкторима школе који онда могу да мењају, према потреби и договору, број питања из одређене области како би постигли максималан учинак у учењу.

Поред тестова, наредних дана ће сви активни кандидати моћи да виде своје финансијске обавезе према ауто школи као и да пошаљу поруку својим инструкторима.

Маил адреса за слање захтева је:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Све што је потребно навести у поруци је Ваше име и презиме и адреса електронске поште на коју желите да вам корисничко име и лозинка буду послати (ако је то налог са кога сте послали пошту онда је није потребно наводити).

Ауто школа ЛИЦЕНЦЕ ЛИДЕР се обавезује да адресу Ваше електронске поште неће откривати трећим лицима или користити у сврхе другачије од оних наведених у овом тексту.

Ako из било којих разлога имате проблем око слања електронске поште, можете послати СМС поруку на број телефона 063/8 453 435, са Вашим именом и презименом у поруци и као одговор добићете корисничко име и лозинку.